Over

Hi, ik ben Wiebe Mensink. Ik ben een ervaren web designer. Met mijn inspirerende ontwerpen til ik jouw online wereld naar een hoger niveau. Laten we samen jouw visie omzetten in een opvallende en gebruiksvriendelijke website. Ontdek de kracht van doelgericht web design. Klaar om te beginnen? Neem contact op voor een grensverleggende ervaring!

Ervaring
3+ jaar
Locatie
Heeten, OV
Freelance
Beschikbaar

Skills

Ik ben een ervaren webdesigner met een sterke achtergrond in het gebruik van verschillende tools en technieken. Ik ben vertrouwd met Webflow, FramerWordPress, Wix, Figma, Zapier, Mailchimp, Notion en GitHub. Ik heb een oog voor detail en ik ben in staat om websites te ontwerpen die zowel mooi als gebruiksvriendelijk zijn.
Webflow icon

Webflow

web design
Framer icon

Framer

web design
WordPress icon

WordPress

web design
Wix icon

Wix

web design
Figma Icon

Figma

product design
Zapier icon

Zapier

automation
Mailchimp icon

Mailchimp

e-mail marketing
notion icon

Notion

productiviteit
Github icon

Github

version control

Of je nu onder de indruk bent van de veelzijdigheid van WordPress, de design finesse van Webflow of de eenvoud van Wix, ik zal jouw dromen werkelijkheid maken. Benut de kracht van deze platforms, voeg er een vleugje van mijn flair aan toe, en zie hoe jouw online koninkrijk bloeit als nooit tevoren! Onthoud dat het kiezen van het juiste platform slechts het begin is van een spannend avontuur. Laat mij jouw vertrouwde gids zijn terwijl we samen het uitgestrekte weblandschap verkennen. Neem vandaag nog contact met me op en bereid je voor om het digitale rijk te veroveren!